Algemene voorwaarden

Algemeen

  • Wanneer je een bestelling plaatst bij Merchandise.game BVBA, ga je akkoord met de leveringsvoorwaarden die vermeldt staan onder "Verzend info".
  • Controleer het product en de verpakking bij levering alvorens het te openen.
  • Mocht je een artikel ontvangen dat niet overeenkomt met de artikelomschrijving op de site, dan kan bij Merchandise.game BVBA je artikel vervangen of het bedrag terugstorten. Dit is echter enkel mogelijk bij een niet geopende verpakking en onbeschadigd artikel.
  • Uitzonderlijk kan het voorkomen dat de levertijden niet worden gehaald. bij Merchandise.game BVBA kan hier niet voor verantwoordelijk worden gesteld en is dan ook niet verplicht een compensatie te voorzien.
  • bij Merchandise.game BVBA behoudt zich het recht voor bestellingen te weigeren.
  • Aan de informatie op deze website (afbeeldingen, beschrijvingen, levertijden prijzen en overige) kunnen geen rechten worden ontleend. Allen zijn onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.

Prijzen en betalingen

De prijzen van onze producten zijn inclusief BTW voor de Europese unie en exc. BTW voor de rest van de wereld. Alle bestellingen moeten op voorhand of bij afhaling/in ontvangstnamen betaald worden.

Verzakingsrecht

Indien het artikel niet aan de verwachtingen voldoet heeft u wettelijk het recht binnen de 14 dagen na ontvangst van het artikel van de aankoop af te zien. De verpakking mag echter niet beschadigd zijn en ook het artikel moet ons steeds onbeschadigd (geen krassen, vuil of andere tekenen van gebruik) worden terug bezorgd. De klant heeft de keuze om ofwel het artikel om te ruilen in een ander product met eenzelfde waarde ofwel een coupon t.w.v. de aankoopprijs van het betreffende product te ontvangen ofwel of de terugbetaling te vragen.

Het retour zenden zelf gebeurt op eigen kosten en verantwoordelijkheid.

Indien deze regels niet in acht worden genomen, zijn wij niet verplicht om de artikelen terug te nemen en de betalingen ongedaan te maken. Wanneer de door jou geplaatste bestelling bij je thuis wordt bezorgd, moet je controleren of het bezorgde artikel voldoet aan de bestelling die je bij ons hebt geplaatst. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je dit binnen 14 dagen per e-mail melden aan info@hitpoint.tv. Vermeld in je communicatie met ons de eventuele afwijking en je ordernummer.